Sinterklaas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nog 7 dagen en dan is Sinterklaas weer jarig. Hoe oud zou hij nu zijn? Een vraag die niemand weet denk ik. 

Sinterklaas en Kerstmis zijn altijd drukke dagen bij Atelier Nanda, maar ook hele gezellige dagen. Iedereen is in een soort van feeststemming. Het is een gezellige maand waarin er gefeest wordt en cadeautjes worden weggegeven. 

SINTERKLAAS VROEGER BIJ MIJ THUIS

Ik herinner mij nog een sinterklaasfeest van vroeger. Wij werden dan wakker gemaakt, en dan had sinterklaas de cadeautjes gebracht. Die keer die ik mij nog heel goed herinner is, dat ik wakker was gemaakt en de kamer binnen kwam en letterlijk heel de vloer lag vol met barbiekleertjes. Ik was een echt poppenkind. En had een koffer met barbies waar ik echt iedere dag meespeelde.

Maar echt heel de vloer van de kamer lag vol. De kleertjes waren niet gekocht in de winkel, van het dure merk van barbie. Nee, ze waren allemaal handgemaakt. Ze waren gebreid of gehaakt. En mijn barbiepoppen hadden alle kledingstijlen die je maar kan bedenken. Van gala tot basic outfit. Wat was ik blij!

De weken daarop wilde al mijn vriendinnetjes met mij spelen want ik had zoveel kleertjes dat we ze makkelijk konden delen. 

Nu ik eraan terug denk, dat mijn moeder stiekem weken achter elkaar iedere avond voor mijn barbiepoppen kleren zat te breien en te haken kijk ik daar met liefde naar terug. Zo zie je maar dat een cadeau niet altijd duur hoeft te zijn het gaat om de intentie waarmee het gegeven wordt. 

De koffer met kleertjes staat hier bij mij thuis op zolder en ik zal ze toch weer eens keer te voorschijn halen om te kijken. En misschien een mooie speelgoedkist voor maken. Wanneer het weer wat rustiger is. 

Deze foto kreeg ik vorig jaar van klant. Een mooier sfeer foto kan ik me niet bedenken. 

Voor nu allemaal een hele gezellige Sinterklaas.

Lieve groetjes,

Nanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.