Dag van de rechten van het kind

Vandaag is het de dag van de rechten van het kind.

Laten we niet vergeten dat er heel veel kinderen in Nederland zijn die vergeten worden. Vergeten in opvanghuizen. Kinderen die niet gezellig ’s avonds met papa en mama sinterklaasliedjes zingen en hun schoentje mogen zetten. Nederland is een welvarend land, maar helaas zijn er kinderen die tussen wal en schip vallen. Waar het thuis niet lekker gaat of waar ouders moeite hebben om rond te komen.

Ik realiseer me dan ook goed, dat ik gezegend ben. Dat ik de dingen kan doen die ik graag doe. En dat ik werk heb waar ik met liefde en passie voor werk. De dankbaarheid van mijn klanten is me heel dierbaar. En iedere keer als ik een ontzettend lief mailtje krijg ben ik een heel tevreden mens. 

Daarom vind ik het ook niet meer dan normaal dat ik iets terug moet geven en dit doe ik door het steunen van een paar goede doelen met mijn werk. 

Eén van die goede doelen is het vergeten kind, omdat ik vind dat ieder kind recht heeft op een mooie toekomst en mooie jeugd. En dat ze niet vergeten worden. Ieder jaar organiseert het vergeten kind een groot sinterklaas feest voor deze kinderen zodat Sinterklaas ook bij hun langskomt. En als je dan die gezichtjes ziet, zo blij, daar . doe je het allemaal voor. 

Sorry, ik wilde dit even kwijt en het is niet de bedoeling dat ik jullie wil overhalen om te doneren (wat natuurlijk wel mag) maar gewoon om ze niet te vergeten. 

Lieve groetjes,

Nanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.